Recente en moderne zeiljachten
Perfect verzorgd & schoon
Geringe diepgang
Geschikt voor Friese meren, IJsselmeer & Waddenzee

Hanse 315 Kai huren?

Nieuw in de verhuur vanaf 2024!
Recent en luxe zeilboot voorzien van o.a. 2 stuurwielen, rolfgrootzeil en keerfok, moderne kaartplotter en navigatie, stuurautomaat. Sportief schip met kuip volledig in teakhout, dit zeiljacht heeft het allemaal!
Deze zeilboot huur je voor 2 tot 6 personen.

De ruimte in de kajuit is optimaal benut, een sfeervolle salon volledig in fraai massief mahoniehout met fijne zitbanken aan weerszijden, een complete keuken én twee royale tweepersoons slaaphutten.

Exterieur en opties Hanse 315

Het rolgrootzeil en de zelfkerende fok zijn, met de self-tailing lieren, bedienbaar vanuit de kuip. De stuurwielen zijn voorzien van een stuurautomaat. Vanuit de kuip heb je de beschikking over een Raymarine Kaartplotter, Snelheid- dieptemeter, windmeter, GPS en Kompas.

De volledig teakhouten (open) kuip is ruim genoeg voor zes volwassenen. De gasfles bevindt zich veilig buiten op het achterdek in de gasbun. Op de spiegel bevindt zich tevens een buitendouche met warm en koud water.
Aangemeerd in een haven sluit je de walstroomkabel aan en beschik over stroom (220 volt).

Interieur Hanse 315

De kajuit van de Hanse 315 heeft een stahoogte van 1.85 meter. Een sfeervolle salon volledig uitgevoerd in massief hout, met aan twee zijden lange zitbanken welke tevens de twee extra slaapplaatsen zijn. De antracietkleurige stoffering zorgen voor een eigentijdse look van het interieur. De hetelucht verwarming maakt het aan boord aangenaam warm ook bij minder mooi weer.

Een ruime slaaphut voor heeft bergkasten en een royaal tweepersoonsbed. De achterhut biedt ruimte voor twee volwassenen of 2 kinderen.

Beddengoed zelf mee te nemen of te huur. Hoofdkussens zijn aan boord.

De keuken is zeer volledig uitgerust met o.a. voldoende kookpannen, fluitketel, thermoskan en een compleet servies en keuken inventaris voor zes personen. Er is een nieuwe gasoven en een tweepits kooktoestel. Een diepe koelkist die na uitschakelen lang de temperatuur vasthoudt. Het schip beschikt over een boiler voor warmwater.

De ruime sanitaire ruimte beschikt over een toilet (manueel bedienbaar) een wastafel en douche met warm en koud water en voldoende kastruimte.
Aan boord tevens een flatscreen televisie (neem uw eigen dvd's mee of een hdmi kabel om aan te sluiten op uw laptop), en een radio-cd-speler.
De waterkaarten van Friesland, het IJsselmeer, Waddenzee (op aanvraag) en Almanak liggen klaar aan boord.

Goed zeemanschap

Een vaarbewijs is bij de huur van deze zeilboot niet verplicht. Goed zeemanschap en vaarervaring is vereist. Wij verwachten dat je de vaarregels kent en de zeilsport beheerst (aantoonbare ervaring hebt).

Beschikt je over weinig ervaring of met meer zekerheid vertrekken? Reserveer dan een zeilinstructieles van minimaal 2 uur met een CWO erkend instructeur.
Kijk voor meer informatie op onze website op 'vaarlessen' en op 'vaartips'.

Neem bij het inchecken reddingsvesten van ons mee.

Huur deze prachtige Hanse 315 bij ons in Sneek!

Allrisk verzekerd met een eigen risico van € 1000,- (waarborgsom) per schade.

  • Weekprijs vanaf € 995,-
  • Diepgang 1.35 mtr.
  • Full option uitvoering!
  • Nieuw vanaf 2024!
Direct boeken

Specificaties

Aantal personen2 - 6Aantal bedden6Lengte9.62Breedte3.35Diepgang1.35Masthoogte14.5Doorvaarthoogte14.5MotorVolvo Penta 18 pkDieseltank inhoud100Watertank inhoud200Vuilwatertank inhoud100

Faciliteiten

G.P.S.KaartplotterLog/DieptemeterMarifoonKompasAnkerWalstroom220 volt stopcontacten (walstroom)Heteluchtverwarming12 V aansluitingRadio/ CD spelerBoilerToilet met handbedieningDouche kuip/dekTeak in kuipDVD spelerKoelkastKoudstromend waterWarmstromend waterOven (op gas)Stuurautomaat

Huur nu de Hanse 315 bij Bootverhuur Hospes!

  • Vragen of hulp nodig bij reserveren?
  • Afwijkende periode aanvragen?
  • Neem dan contact met ons op!
 
Een top week met de super zeilboot ‘Eva’ ! Een fantastisch snel zeiljacht. Het was heerlijk om zo door Friesland te varen de mooie gezellige stadjes aan te doen maar ook te genieten van de stilte en de natuur. De boot is als nieuw en met veel zorg, aandacht, goede instructies, complete uitrusting en vertrouwen aan ons meegegeven. Graag tot een volgende keer!
Fam. Bijma