Motorjacht huren Friesland

Fantaseer je regelmatig over een vakantie die je vanaf het water beleeft? De vrijheid die je voelt terwijl je het glinsterende water onder je door voelt stromen en het uitzicht over de prachtige natuur en veranderende luchten, deze factoren dragen eraan bij dat je volledig tot ontspanning komt. Zo'n rustgevende en unieke vakantie is dichterbij dan je denkt. Door een motorjacht te huren in Friesland kan je droomvakantie realiteit worden. Kom naar Bootverhuur Hospes waar een uitgebreide huurvloot klaarligt met compleet uitgeruste jachten.

Heerlijke tijd gehad. Prachtig door Friesland gevaren. Comfortabele boot, goed bed. Ruimte genoeg voor 2 pers

Familie Band - Motorboot cabin 'Samana'
Exclusieve vloot
Familiebedrijf sinds 1932
Geen vaarbewijs nodig

Motorjacht huren in hartje Friesland

Vanuit onze privéhaven in het centrum van Sneek begint je vakantie op de Friese meren. De haven van Bootverhuur Hospes is gelegen midden in het centrum van Sneek. Je bent binnen 5 minuten in de binnenstad waar je gezellig kunt winkelen of heerlijk kunt eten & drinken in de vele horeca gelegenheden. Vanuit de haven vaar je zonder bruggen of sluizen direct het Sneekermeer op. Of kun je prachtige historische stadjes aandoen zoals IJlst, Sloten, Workum, Stavoren of Hindeloopen. Met een motorjacht van Bootverhuur Hospes begint jouw vaarvakantie in hartje Friesland.

Motorjachten voor 2 tot 6 personen
Sedan modellen met lage doorvaarthoogte 2.40 meter
Goed onderhouden en veilig
Compleet ingericht
Luxe aan boord
Perfecte vaareigenschappen
Luxe motorjacht huren Friesland

Luxe en comfortabel het water op

Wil je tijdens je verblijf op het Friese water kunnen genieten van optimale luxe en comfort? Bekijk dan de motorjachten in onze huurvloot. Deze jachten bieden plek voor 2 tot 5 personen, zodat iedereen voldoende ruimte heeft om zijn eigen weg aan boord te vinden. Comfortabele bedden met een luxe matras, een douche en toilet met een hotelchique uitstraling en een ruime keuken volledig voorzien van apparatuur en inventaris. Alles wat je tijdens de vakantie nodig hebt, bevindt zich aan boord van onze motorjachten die je kunt huren in Friesland.

Op het dek biedt een cabriotent of bimini je de keuze om buiten te zonnebaden of in de schaduw plaats te nemen. De stuurstoel wordt vergezeld door een bijvaardersstoel met luxe lederen bekleding. Dit geeft je de gelegenheid om samen achter het roer plaats te nemen en te bepalen welke koers jullie zetten. Onze jachten zijn bovendien uitgerust met moderne voorzieningen waaronder motoren met een laag verbruik, ultramoderne navigatiesystemen en een zwemplateau met trap voor een verkoelende duik op een warme dag.

Luxe en comfortabel op het water motorjacht

Friesland zoals je het nooit hebt ervaren

Friesland staat bekend om zijn rijke cultuur en adembenemende natuur. Hoewel het land je veel te bieden heeft, wacht je vanaf het water een heel nieuwe ervaring. Wil je een motorjacht huren in Friesland en kom je daarvoor bij ons langs, dan geven we je graag tips over vaarroutes die je langs de mooiste plekken van de provincie brengen. Zo is de Elfstedentocht een populaire route. Niet alleen vanwege zijn roem, simpelweg ook omdat je langs unieke plekken vaart.

We bieden je graag de mogelijkheid deze ervaring zelf mee te maken. De combinatie van de beleving op het water, de rijke omgeving en de luxe van een motorjacht zorgt ervoor dat je volledig tot ontspanning komt en optimaal geniet. Het huren van een motorjacht bij onze haven kan al voor een verblijf van 3 nachten tot een volle termijn van 3 vakantieweken (of meer).

Friesland motorjacht huren

Motorjacht huren Friesland? Bootverhuur Hospes

De ultieme vrijheid tijdens een ontspannen vakantie, dat is binnen handbereik wanneer je een luxe motorjacht wilt huren in Friesland. Om verantwoord en veilig te varen ben je niet genoodzaakt een vaarbewijs te hebben. Een professionele vaartraining is al voldoende om je de nodige instructies te geven. Ben jij klaar voor een heerlijke vaarvakantie? Kom dan langs bij onze haven in Sneek of plaats online een reservering. Meer informatie nodig voor het boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

  • Exclusieve vloot
  • Familiebedrijf sinds 1932
  • Geen vaarbewijs nodig