Jacht huren Friesland

Fantaseer je regelmatig over een vakantie die je vanaf het water beleeft? De vrijheid die je voelt terwijl je het glinsterende water onder je door voelt stromen en het uitzicht over de prachtige natuur en veranderende luchten, deze factoren dragen eraan bij dat je volledig tot ontspanning komt. Zo'n rustgevende en unieke vakantie is dichterbij dan je denkt. Door een motorjacht te huren in Friesland kan je droomvakantie realiteit worden. Kom naar Bootverhuur Hospes waar een uitgebreide huurvloot klaarligt met compleet uitgeruste jachten.

Heerlijke tijd gehad. Prachtig door Friesland gevaren. Comfortabele boot, goed bed. Ruimte genoeg voor 2 pers

Familie Band - Motorboot cabin 'Samana'
Exclusieve vloot
Familiebedrijf sinds 1932
Geen vaarbewijs nodig

Jacht huren in hartje Friesland

Vanuit onze privéhaven in het centrum van Sneek begint je vakantie op de Friese meren. De haven van Bootverhuur Hospes is gelegen midden in het centrum van Sneek. Je bent binnen 5 minuten in de binnenstad waar je gezellig kunt winkelen of heerlijk kunt eten & drinken in de vele horeca gelegenheden. Vanuit de haven vaar je zonder bruggen of sluizen direct het Sneekermeer op. Of kun je prachtige historische stadjes aandoen zoals IJlst, Sloten, Workum, Stavoren of Hindeloopen. Met een jacht van Bootverhuur Hospes begint jouw vaarvakantie in hartje Friesland.

Motorjachten voor 2 tot 6 personen
Sedan modellen met lage doorvaarthoogte 2.40 meter
Goed onderhouden en veilig
Compleet ingericht
Luxe aan boord
Perfecte vaareigenschappen
jacht huren Friesland Sneek

Comfort en luxe op het water

De jachten die je bij ons huurt zijn ingericht als een luxe vakantiehuis op het water. Van het royale bed dat een goede nachtrust garandeert tot de keuken die alles biedt wat je nodig hebt voor een culinaire avond, aan alles is gedacht. Zo kun je met elkaar aan het einde van de dag in de lederen zithoek plaatsnemen terwijl het panoramisch uitzicht over Friesland aan je voorbijtrekt. Bekijk de verschillende jachten in onze huurvloot die beschikbaar zijn voor 2 tot 5 personen, waardoor je met je hele reisgezelschap ruimte hebt om optimaal te genieten.

Niet alleen binnen is het comfortabel vertoeven, ook op het dek kun je goed verblijven. Het dek heeft een bimini en/of cabriotent, waardoor je al dan niet beschut kunt zitten. De jachten zijn ingericht met moderne faciliteiten, waaronder zuinige motoren die laag in verbruik zijn, moderne navigatiesystemen en een zwemplateau voor het nemen van een verfrissende duik. Wil je een jacht huren in Friesland die je van alle gemakken kan voorzien, kies dan voor een ontspannen vakantie op een van onze boten.

Comfort en luxe op het water

Je vakantie op het Friese water

Kom je graag in Friesland vanwege de warme cultuur en bijzondere natuur? Wanneer je denkt dat Friesland vanaf het land mooi is, dan zal je verrast worden door wat je vanaf het water ziet. Zodra je aan boord stapt en het water onder je voelt stromen, zul je merken dat je te midden van de prachtige omgeving echt tot rust komt. Vanuit onze haven in Sneek kun je via talloze vaarroutes door Friesland worden geleid. Volg bijvoorbeeld de Elfstedentocht voor een unieke ervaring. Het rustige geluid van de motor, het water dat zachtjes tegen de boot kabbelt en de geluiden uit de natuur maken dat je echt tot rust komt en volop geniet.

Onze boten zijn zo ontworpen dat je je vakantie op het water maximaal kunt beleven. Dit is mede dankzij het (automatisch)schuifdak dat je op ieder moment kunt openschuiven om het Friese landschap in je op te nemen. Of je nu kiest voor een kort uitje van 3 nachten of een uitgebreide vakantie van 3 weken, bij ons huur je een jacht die aan jouw wensen voldoet.

Friese water jacht huren

Jacht huren Friesland? Bootverhuur Hospes

Stel je de vrijheid voor die je voelt wanneer je achter het stuur van je eigen jacht staat. Ook zonder vaarbewijs is dat mogelijk. Kom daarvoor naar onze haven in Sneek. Ben je klaar om een jacht te huren en Friesland op een unieke manier te ontdekken? Bekijk onze huurmogelijkheden en plaats een reservering of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

  • Exclusieve vloot
  • Familiebedrijf sinds 1932
  • Geen vaarbewijs nodig