Motorboot huren Friesland

Unieke & luxe motorboot verhuur Sneek

Op zoek naar motorboot verhuur in Sneek? Bij Bootverhuur Hospes bent u aan het juiste adres voor het huren van luxe en comfortabele motorboten.  U huurt uniek in Nederland de Cabin Langenberg DéVé en Linssen Grand Sturdy's.

Deze motorboten hebben een lage doorvaarthoogte (m.u.v. Linssen AC modellen) waardoor u onder veel bruggen (2.50 mtr.) kunt doorvaren. Prachtige en unieke vaarroutes van Friesland zijn met deze schepen een ware belevenis. Denk bijvoorbeeld aan de Elfstedenroute, de Turfroute of pak de Zuidroute en vaar vanuit Friesland naar de prachtige Weerribben. Met gemak bedient u onze schepen, manoeuvreren gaat  eenvoudig én de boegschroef helpt u een handje bij het aanleggen of afmeren.

Motorbootverhuur in Sneek - Bootverhuur Hospes - Cabin Cornelijn

[Motorboot DéVé 825 Cabin Cornelijn]

Luxe motorboot voor een fantastische vaarvakantie

Bij Hospes kiest u voor dé nummer 1 motorboot verhuur in Sneek, uniek en goed onderhouden schepen met alle gemakken aan boord.
Het ontbreekt u aan niets, fijne royale bedden met luxe matrassen, indien gewenst heerlijk voor u opgemaakt.
Royale zithoek in de salon voorzien van flat screen met 30 zenders in HD kwaliteit. Een compleet uitgeruste keuken en luxe sanitair.
Bij de stuurstand fijne stoelen voor zowel de kapitein als de ‘bij-vaarder’, rondom overal ramen waardoor je goed zicht hebt op het water en al het moois wat Friesland te bieden heeft.  

De Cabin Langenberg en Linssen Grand Sturdy's zijn zeer geschikt voor twee personen, eventueel met een 2e slaapplaats voor een extra volwassenen of 2 (kleine) kinderen.
De Linssen AC modellen hebben 2 royale slaapvertrekken, in de salon is de zithoek tevens om te bouwen tot 3e slaapplaats waardoor dit schip ruimte biedt voor maximaal 6 personen.

Motorbootverhuur in Sneek - Bootverhuur Hospes - Linssen 33.9

[Motorboot Linssen Grand Sturdy 33.9]

Goed voorbereid op weg

Bij aankomst krijgt u van ons een uitgebreide instructie, met plezier leggen wij u alles wat u moet over het schip uit. Als alles duidelijk is laadt u het schip in, gemakkelijk want u kunt met uw auto tot aan het schip rijden (!)  en kunt uw vaarvakantie van start gaan!

Motorboot verhuur Sneek? Bootverhuur Hospes.

Vanuit onze privéhaven in het centrum van Sneek begint uw vakantie op de Friese meren.
De haven van Bootverhuur Hospes is gelegen midden in het centrum van Sneek. U bent binnen 5 minuten in de binnenstad waar u gezellig kunt winkelen of heerlijk kunt eten & drinken in de vele horeca gelegenheden.
Vanuit de haven vaart u zonder bruggen of sluizen direct het Sneekermeer op. Of kunt u prachtige historische stadjes aandoen zoals IJlst, Sloten, Workum, Stavoren of Hindeloopen.

Motorboot verhuur in Sneek - Bootverhuur Hospes - Linssen 25.9

[Motorboot Linssen Grand Sturdy 25.9]

Instructievaren

Voor het huren van een motorboot bij Bootverhuur Hospes heeft u geen vaarbewijs nodig. Vaarervaring is echter wel verplicht. Heeft u weinig ervaring met het varen met motorboten?
Bij ons boekt u dan een uitgebreide vaarinstructie op het door u gehuurde schip, dit met een ervaren instructeur. U gaat dan zeker en met voldoende praktijkervaring uw vaarvakantie tegemoet. (vraag naar de voorwaarden en mogelijkheden).

Motorboot huren in Friesland voor een weekend tot meerdere weken

Bij Bootverhuur Hospes kunt u een motorboot huren in Friesland voor een weekend tot meerdere weken. Wij adviseren u graag over een heerlijke vaarvakantie met een van onze luxe motorboten. Deze boten zijn zeer geliefd bij onze gasten. Wacht daarom niet te lang en voorkom dat uw gewenste motorboot straks al verhuurd is.

Bekijk hier onze beschikbare motorboten.

Meer informatie over motorboot verhuur in Friesland of een andere boot, zoals een zeilboot, uit onze vloot?
Boek online of neem contact met ons op:

info@hospes.nl
☎ 0515 41 25 94

Bekijk de prijslijst:
Prijslijst download

Een moment geduld a.u.b.
Heeft u vragen?
0031 515 41 25 94 info@hospes.nl
Bekijk de prijslijst:
Prijslijst download