Comfortabele zeiljachten
Perfect verzorgd & Schoon
Geringe diepgang
Geschikt voor Friese meren, IJsselmeer & Waddenzee

Dufour 30 huren?

Met dit moderne, ruime familie-jacht kunt u door de geringe diepgang (1.20 mtr.) prachtig zeilen in Friesland, het IJsselmeer én de Waddenzee. Interieur-upgrade en nieuwe matrassen in 2021!

 

 

Exterieur en opties Dufour 30

Het grootzeil (snel reef) en de Genua (rolfok) zijn, met de self-tailing lieren, bedienbaar vanuit de kuip. Sturen gaat door middel van een helmstok. In de kuip bevinden zich de snelheids- en dieptemeter en het kompas.

De kuip biedt ruimte voor max. vijf volwassenen. De gasfles bevindt zich veilig buiten op het achterdek in de gasbun. Aan boord zijn een marifoon, radarreflector, lifelines en verrekijker. Een douche met koud water op het zwemplateau en zwemtrap.
Aangemeerd in een haven sluit je de walstroom aan en beschik over stroom (220 volt).

Interieur Dufour 30

De kajuit van de Dufour 30 Classic heeft een stahoogte van 1.80 meter. Een in 2021 vernieuwde royale zithoek welke tevens twee (extra) slaapplaatsen is. Het tweepersoonsbed in de punt is verlengbaar.
De achterhut biedt slaapruimte voor twee volwassenen, dit bed is voorzien van lattenbodems en nieuwe luxe matrassen.
De hetelucht verwarming maakt het aan boord aangenaam warm ook bij minder mooi weer.

Beddengoed zelf meenemen. Hoofdkussens zijn aan boord.

De keuken is volledig uitgerust met o.a. voldoende kookpannen, fluitketel, thermoskan en een compleet servies en keuken inventaris voor 4 - 6  personen. Er is een gasoven en een tweepits kooktoestel. Een diepe koelbox die na uitschakelen lang de temperatuur vasthoudt.

De sanitaire ruimte beschikt over een toilet (manueel bedienbaar) een wastafel met kastruimte.
Aan boord tevens een radio-cd-speler. De waterkaarten van Friesland, het IJsselmeer, Waddenzee (op aanvraag) en Almanak liggen klaar aan boord.

Goed zeemanschap
Een vaarbewijs is bij de huur van deze zeilboot niet verplicht. Goed zeemanschap en vaarervaring is vereist. Wij verwachten dat je de vaarregels kent en de zeilsport beheerst (aantoonbare ervaring hebt).

Beschikt je over weinig ervaring of met meer zekerheid vertrekken? Reserveer dan een zeilinstructieles van minimaal 2 uur met een CWO erkend instructeur.
Kijk voor meer informatie op onze website op 'vaarlessen' en op 'vaartips'.

Neem bij het inchecken reddingsvesten van ons mee.

Huur deze prachtige Dufour 30 bij ons in Sneek!

Allrisk verzekerd met een eigen risico van € 1000,- (waarborgsom) per schade.

  • Weekprijs vanaf € 805,-
  • Diepgang 1.20 mtr.
  • Nieuwe interieurbekleding en matrassen
  • Geschikt voor Friese meren
Direct boeken

Specificaties

Aantal personen2 - 5Lengte9.15Breedte3.0Diepgang1.2Masthoogte13.2Doorvaarthoogte13.2MotorVolvo Penta 19 PK DieselDieseltank inhoud60Watertank inhoud100

Faciliteiten

Log/DieptemeterMarifoonKompasAnkerWalstroom220 volt stopcontacten (walstroom)Heteluchtverwarming12 V aansluitingRadio/ CD spelerToilet met handbedieningDouche kuip/dekTeak in kuipKoelkastKoudstromend waterOven (op gas)

Huur nu deze Dufour bij Bootverhuur Hospes!

  • Vragen of hulp nodig bij reserveren?
  • Afwijkende periode aanvragen?
  • Neem dan contact met ons op!
 
Zeer te spreken over de gang van zaken bij Hospes. Snelle en vriendelijke communicatie. Locatie in Sneek ligt perfect gelegen. Inschepen was helder, verliep perfect en parkeren op afgeschermde parking was prettig. Schip was in goede conditie en hoewel we vergaten te vragen naar de beschikbare reddingsvesten werden deze door de familie Hospes in een andere haven afgegeven. Wat een service. Volgende keer zeker weer hier huren!
Dhr. Dekker