Boot huren in Friesland voor 2 personen

Kijk je uit naar een ontspannen vakantie op het Friese water? Zodra je aan boord stapt, ervaar je de vrijheid die je nergens anders voelt. Wil je een boot huren in Friesland voor 2 personen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ook zonder vaarbewijs kun je verantwoord en veilig het water op. Ontdek onze verhuurmogelijkheden en begin je vakantie in Friesland bij de haven van Bootverhuur Hospes in Sneek.

Heerlijke tijd gehad. Prachtig door Friesland gevaren. Comfortabele boot, goed bed. Ruimte genoeg voor 2 pers

Familie Band - Motorboot cabin 'Samana'
Exclusieve vloot
Familiebedrijf sinds 1932
Geen vaarbewijs nodig

Luxe en volledig ingerichte motorboten

Met het huren van een van onze motorboten kun je genieten van een ontspannen en luxe vakantie op het water. De boot is comfortabel ingericht en voorzien van alles wat je gedurende je verblijf nodig hebt. In de eerste plaats biedt de inrichting alle ruimte om met 2 personen comfortabel te leven. Een royaal bed met een fijn matras en bedbodem geeft jullie optimale nachtrust en de doucheruimte en toilet hebben een hotelluxe uitstraling. In de keuken met koelkast, gasfornuis en een uitgebreid keukeninventaris heb je alle ruimte om onderweg of in de haven te koken. Tot slot zijn de motorboten ingericht met een knusse, rondzit met lederen bekleding waar je comfortabel kunt plaatsnemen en waar een eventuele logé kan komen overnachten.

motorboten luxe en volledig ingericht
Boot huren Friesland 2 personen

Voorzieningen

De inrichting biedt het nodige comfort zodat je samen met je partner of reisgenoot optimaal tot rust kunt komen. Vanaf de stuurstoel met daarnaast een bijvaardersstoel geniet je vervolgens van de prachtige Friese omgeving terwijl je de boot bestuurt. Wil je een boot huren in Friesland voor 2 personen zonder vaarbewijs? Dat kan bij ons, eventueel voorafgegaan door een korte en professionele vaartraining. De boten kenmerken zich bovendien door onderstaande voorzieningen:

Schuifdak of cabriotent
Zwemplateau met trap
Zuinige motoren met laag dieselverbruik
Boegschroef en in de meeste gevallen ook een hekschroef
Nieuwste navigatiesystemen
Compacte inrichting met goed doordachte details

Friesland vanaf het water

Kies je ervoor een vakantie op het water te boeken? Een boot huren in Friesland voor 2 personen zal je een onvergetelijke ervaring bieden. Vanaf onze haven in Sneek kun je diverse vaarroutes afleggen die je door de unieke landschappen van Friesland voeren. Wat dacht er bijvoorbeeld van de Elfstedentocht al varend af te leggen? De boten hebben een lage doorvaarhoogte van 2.40 meter en door de lage volume van de zuinige motoren hoor je niks dan het kabbelende water onder je en de omgevingsgeluiden uit de Friese natuur.

Iedere boot in onze huurvloot heeft zijn eigen charme die je voelt zodra je aan boord komt. Neem gezellig samen plaats in de fijne salon die uitzicht biedt over de prachtige omgeving en voorzien is van een open schuifdak. Door onze flexibele mogelijkheden kan de duur van jullie ontspannen variëren van 3 nachten tot 3 volledige weken. 

2 personen friesland vanaf het water

Een boot huren in Friesland voor 2 personen? Bootverhuur Hospes

Wil je jouw vakantie vanaf het water beleven? Ontdek bij ons de flexibele mogelijkheden om een boot te huren in Friesland voor 2 personen. Zelfs zonder vaarbewijs kun je met onze boten verantwoord het water op. Boek meteen jouw vakantie of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over het huren van een van onze motorboten. 

  • Exclusieve vloot
  • Familiebedrijf sinds 1932
  • Geen vaarbewijs nodig