Yachtcharter IJsselmeer

Een zorgeloze vakantie op het water beleven? Maak samen met uw gezin of met vrienden gebruik van de mogelijkheden voor het huren van een zeil- of motorboot. Vanuit onze Yachtcharter nabij het IJsselmeer op of langs de sfeervolle Friese steden varen? Het kan met een boot van Bootverhuur Hospes.

Lees op deze pagina hoe we u kunnen helpen met een luxe motorboot of een sportieve zeilboot waarop u optimaal kunt genieten. Vul uw vakantie volledig zelf in en ervaar de vrijheid te midden van de prachtige Friese natuur.

Heerlijke tijd gehad. Prachtig door Friesland gevaren. Comfortabele boot, goed bed. Ruimte genoeg voor 2 pers

Familie Band - Motorboot cabin 'Samana'
Luxe motorboten
Uitgebreide instructies bij check-in
Geen vaarbewijs nodig

Het IJsselmeer ontdekken?

Het optimale gevoel van vrijheid ervaart u vanuit onze Yachtcharter die u naar het IJsselmeer brengt. Niet alleen kunt zich overgeven aan de unieke omgeving van het weidse zeelandschap, ook heeft u de vrijheid om te bepalen waar u heen vaart en welke havenplaatsen langs het IJsselmeer u bezoekt. Gaat u bijvoorbeeld naar het sfeervolle Stavoren, Makkum of het bruisende Lemmer?

U kunt er ook voor kiezen het vasteland achter u te laten en het open water op te gaan. Vanuit onze Yachtcharter vaart u het IJsselmeer op waar u zich laat omgeven door niets anders dan het aangename water. Hier heeft u de ultieme vrijheid om met de motorboot over de golven de varen of om de wind in de zeilen te laten.

IJsselmeer ontdekken zeilboot

Een zeilboot of motorboot huren

Bij onze Yachtcharter kiest u ervoor het IJsselmeer met een zeilboot of met een motorboot te bevaren. Wilt u met een luxe motorboot in een rustige tempo over de uitgestrekte zeespiegel van het IJsselmeer varen? We verhuren zelfs motorboten waar u geen vaarbewijs voor nodig heeft. Onze motorboten zijn volledig uitgerust met alle faciliteiten die u nodig heeft en met het comfort waarmee u van een luxe vaarvakantie geniet.

Hijst u liever de zeilen van de zeilboot die u huurt? Tijdens een sportieve vaarvakantie kunt u de golven van het IJsselmeer trotseren. Verrijk uw zeilervaringen door vanuit onze Yachtcharter het IJsselmeer te ontdekken. Met de modellen in onze huurvloot geniet u gegarandeerd van een geslaagde zeilvakantie.

Yachtcharter IJsselmeer motorboten en zeilboten

Yachtcharter nabij het IJsselmeer? Bootverhuur Hospes

Ontdek onze mogelijkheden voor het huren van een boot en vaar vanuit onze Yachtcharter naar het IJsselmeer. Hier geniet u van de vrijheid waar u zo aan toe bent. De luxe van onze boten en de prachtige Friese omgeving dragen enorm bij aan uw vakantiegenot. Kijkt u uit naar uw welverdiende vakantie op het water? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u kunnen adviseren over een onvergetelijke ervaring op het water.

  • Exclusieve vloot
  • Familiebedrijf sinds 1932
  • Geen vaarbewijs nodig