Zeilboot huren IJsselmeer? Bootverhuur Hospes

Ontdek de vrijheid op het water tijdens een zorgeloze zeilvakantie. Een zeilboot huren voor op het IJsselmeer doet u bij Bootverhuur Hospes. We hebben een aantal mooie zeilboten in onze huurvloot waarmee we u graag een onvergetelijke tijd op het water geven.

Ontdek hier de mogelijkheden voor het huren van een zeilboot waarmee u de golven van het IJsselmeer trotseert. En heeft u liever een ontspannen vakantie op een luxe motorboot, dan bent u ook bij ons aan het juiste adres.

Fijne en aardige verhuurder. Boten zijn compleet uitgerust en schoon. Superfijne zeilvakantie gehad!

Mevr. Jurgens - Zeilboot Beneteau First ‘Tim’
Exclusieve vloot
Familiebedrijf sinds 1932
Geen vaarbewijs nodig

Perfect verzorgde zeilvakanties

De zeilboten worden onderhouden door onze eigen ‘Jachtwerf Hospes’ en zijn altijd voorzien van actuele zeilen en tuigage. U bent goed verzekerd met een Allriskdekking, een vaarbewijs is niet nodig (zeilervaring is wel verplicht).

Zeilboten voor 2 tot 6 personen
Geringe diepgang perfect voor Friese meren
Goed onderhouden en veilig
Compleet ingericht
Reddingsvesten bij check-in
Zeilinstructie mogelijk
zeilboot verhuur sneek

Mogelijkheden om een zeilboot te huren nabij het IJsselmeer

Gaat er niets boven een paar dagen op het water waarbij u het tempo laat bepalen door de kracht van de wind? Pak een paar mooie winddagen mee door een zeilboot te huren voor op het IJsselmeer. Het open water biedt u alle vrijheid om hoge snelheden op te zoeken tijdens het zeilen. Met een gezelschap van twee tot zes personen maakt u optimaal gebruik van de mogelijkheden die onze zeilboten u geven.

Bekijk de verschillende modellen in onze huurvloot en bepaal welke zeilboot u wilt huren om het IJsselmeer mee op te gaan. Uiteraard kunt u met onze boot ook een van de andere Friese wateren ontdekken. Laat de adrenaline tijdens een intensieve zeilmiddag door uw bloed stromen om vervolgens volledig tot rust te komen middenin de prachtige natuurgebieden van Friesland.

Zeilboot huren IJsselmeer mogelijkheden

Liever varen op een motorboot?

Wanneer uw voorkeur uitgaat naar een rustige vaarvakantie, kunt u er bij ons voor kiezen een motorboot te huren. Deze is rijk uitgevoerd met praktische faciliteiten en met luxe comfort. Zo kunt u optimaal van uw vakantie genieten en heeft u alles wat nodig is binnen handbereik.

Bekijk onze huurvloot met diverse motorboten en bepaal welk model het meest geschikt is voor uw vakantie. Ook zonder vaarbewijs heeft u de mogelijkheid onze boten te besturen, informeer daarvoor naar de mogelijkheden. 

Yachtcharter IJsselmeer motorboten en zeilboten

Zeilboot huren nabij het IJsselmeer bij Bootverhuur Hospes

Maak u klaar voor een sportieve vakantie op het open water in Friesland. Door bij ons een zeilboot te huren voor op het IJsselmeer kunt u uw vakantie van begin tot eind naar uw wensen invullen. Maak er samen met uw gezin of met vrienden een onvergetelijke tijd van en haal nog meer plezier uit uw zeilervaringen. Meer weten over de mogelijkheden of wilt u direct een reservering plaatsen? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen.

  • Exclusieve vloot
  • Familiebedrijf sinds 1932
  • Geen vaarbewijs nodig