Comfortabele zeiljachten
Perfect verzorgd & schoon
Geringe diepgang
Geschikt voor Friese meren, IJsselmeer & Waddenzee

Beneteau Oceanis 31 'Mats' huren?

Modern schip en strakke lijnen, dit zeiljacht heeft comfort en functionaliteit! Deze sportieve zeilboot huur je voor 2 tot 6 personen.

De ruimte in de kajuit is optimaal benut, met een zithoek en ruime keuken én twee royale tweepersoons slaaphutten.

 

 

Exterieur en opties

Het grootzeil (met maindropsystem) en de Genua (rolfok) zijn, met de self-tailing lieren, bedienbaar vanuit de kuip. Het stuurwiel is voorzien van een kompas, GPS, log- en dieptemeter.

De kuip biedt ruimte voor zes volwassenen en heeft een kuiptafel. De gasflessen bevinden zich veilig buiten op het achterdek in een bakskist. Aan boord tevens een marifoon, radarreflector, lifelines en verrekijker. Een noodhelmstok en een douche met koud water op het zwemplateau mét zwemtrap.
Aangemeerd in een haven sluit je de walstroom aan zodat u beschik over stroom (220 volt).

Interieur Beneteau Oceanis 31

De kajuit van de Beneteau Ocenis 31 heeft een stahoogte van 1.80 meter. Een fijne zithoek welke tevens de twee extra slaapplaatsen zijn. De lichte stoffering en nieuwe gordijnen zorgen voor een moderne look in het interieur. De hetelucht verwarming maakt het aan boord aangenaam warm ook bij minder mooi weer.

Een ruime slaaphut voor heeft bergkasten en een royaal tweepersoonsbed. De eveneens ruime achterhut biedt slaapruimte voor twee volwassenen of drie kinderen.

Beddengoed zelf meenemen. Hoofdkussens zijn aan boord.

De keuken is zeer volledig uitgerust met o.a. voldoende kookpannen, fluitketel, thermoskannen en een compleet servies en keuken inventaris voor zes personen. Er is een gasoven en een tweepits kooktoestel. Een diepe koelkist die na uitschakelen lang de temperatuur vasthoudt. Het schip beschikt over een boiler voor warmwater.

De sanitaire ruimte beschikt over een toilet (manueel bedienbaar) een wastafel met kastruimte.
Aan boord tevens een radio-cd-speler. De waterkaarten van Friesland, het IJsselmeer, Waddenzee (op aanvraag) en Almanak liggen voor u klaar aan boord.

Goed zeemanschap
Een vaarbewijs is bij de huur van deze zeilboot niet verplicht. Goed zeemanschap en vaarervaring is vereist. Wij verwachten dat je de vaarregels kent en de zeilsport beheerst (aantoonbare ervaring hebt).

Beschikt je over weinig ervaring of met meer zekerheid vertrekken? Reserveer dan een zeilinstructieles van minimaal 2 uur met een CWO erkend instructeur.
Kijk voor meer informatie op onze website op 'vaarlessen' en op 'vaartips'.

Neem bij het inchecken reddingsvesten van ons mee.

Huur deze prachtige Beneteau Oceanis 31  bij ons in Sneek!

Allrisk verzekerd met een eigen risico van € 1000,- (waarborgsom) per schade.

  • Weekprijs vanaf € 895,-
  • Diepgang 1.35 mtr.
  • Perfect verzorgd zeiljacht
  • Geschikt voor IJsselmeer & Waddenzee
Direct boeken

Specificaties

Aantal personen2 - 6Aantal bedden6Lengte9.66Breedte3.4Diepgang1.3Masthoogte14.2Doorvaarthoogte14.2MotorYanmar 28 PK DieselDieseltank inhoud130Vuilwatertank inhoud100Watertank inhoud150

Faciliteiten

G.P.S.KaartplotterLog/DieptemeterKompasElektrisch ankerWalstroom220 volt stopcontacten (walstroom)Heteluchtverwarming12 V aansluitingRadio/ CD spelerBoilerToilet met handbedieningDouche zwemplateauKoelkastKoudstromend waterWarmstromend waterOven (op gas)

Huur nu deze Beneteau Oceanis bij Bootverhuur Hospes!

  • Vragen of advies?
  • Afwijkende periode aanvragen?
  • Neem dan contact met ons op!
 
Een erg fijn en hartelijke gastvrije ontvangst bij aankomst. Uitleg bij de boot was goed voor elkaar net als de inventaris bij de boot. De boot zelf was in tip top conditie en hebben er heerlijk mee gezeild. alle afhandeling na afloop erg vlot en correct.
Dhr. de Boer