Comfortabele zeiljachten
Perfect verzorgd & Schoon
Geringe diepgang
Geschikt voor Friese meren, IJsselmeer & Waddenzee

Dehler 25 huren?

Deze compacte zeilboot huurt u voor 2 tot 4 personen. Een gezellig zeiljacht en door haar geringe diepgang (0.95) zeer geschikt voor de Friese meren.

Aan boord extra een kuiptafel om gezellig in de kuip te kunnen zitten. De interieurstoffering en matrassen zijn in 2021 compleet vernieuwd!

Exterieur en opties Dehler 25

Het grootzeil met maindropsystem en de Genua (rolreef) zijn, met self-tailing lieren, bedienbaar vanuit de kuip. Sturen gaat door middel van een helmstok. In de kuip bevinden zich de snelheids- en dieptemeter en het kompas. Uiteraard beschikt het schip over navigatieverlichting.

De kuip biedt voldoende heeft ruimte voor maximaal vier volwassenen en is voorzien van een zwemtrap. De gasfles bevindt zich veilig buiten in een kleine bakskist. Aan boord een radio- cd speler, radarreflector, lifelines en verrekijker. Aangemeerd in een haven sluit je de walstroomkabel aan en beschik over stroom (220 volt).

Interieur Dehler 25

De kajuit van de Dehler 25 Cruising heeft een gezellige zithoek (langsbank uitvoering) welke tevens twee (brede) slaapplaatsen zijn in 2021 compleet vernieuwd!

De slaaphut in de punt heeft een tweepersoonsbed met extra dikke matrassen (nieuw 2021). De verlichting in de kajuit werkt op zowel de accu als op stroom.
De hetelucht verwarming maakt het aangenaam vertoeven ook bij minder mooi weer.

Beddengoed zelf mee te nemen. Hoofdkussens zijn aan boord.

De compacte keuken is volledig uitgerust met o.a. kookpannen, fluitketel, thermoskan en een compleet servies en keuken inventaris voor vijf personen. Er is een tweepits kooktoestel en koellade, welke na uitschakelen nog lang de temperatuur vasthoudt. Het schip beschikt over een toilet (manueel bedienbaar) met wastafel en stromend (koud) water.

De waterkaarten van Friesland, het IJsselmeer en Almanak liggen klaar aan boord.

Goed zeemanschap
Een vaarbewijs is bij de huur van deze zeilboot niet verplicht. Goed zeemanschap en vaarervaring is vereist. Wij verwachten dat je de vaarregels kent en de zeilsport beheerst (aantoonbare ervaring hebt).

Beschikt je over weinig ervaring of met meer zekerheid vertrekken? Reserveer dan een zeilinstructieles van minimaal 2 uur met een CWO erkend instructeur.
Kijk voor meer informatie op onze website op 'vaarlessen' en op 'vaartips'.

Neem bij het inchecken reddingsvesten van ons mee.

Huur deze sportieve Dehler 25 bij ons in Sneek!

Allrisk verzekerd met een eigen risico van € 1000,- (waarborgsom) per schade.

  • Weekprijs vanaf € 565,-
  • Diepgang 0.95 mtr.
  • Sportief snelzeilend zeiljachtje
  • Geschikt voor Friese meren
Direct boeken

Specificaties

Aantal personen2 - 4Aantal bedden4Lengte7.5Breedte2.5Diepgang0.95Masthoogte13.2Doorvaarthoogte13.2MotorYanmar 9 PK DieselDieseltank inhoud30Watertank inhoud50

Faciliteiten

Log/DieptemeterMarifoonKompasAnkerWalstroom220 volt stopcontacten (walstroom)HeteluchtverwarmingRadio/ CD spelerToilet met handbedieningKoelkastKoudstromend water

Huur nu deze Dehler 25 bij Bootverhuur Hospes!

  • Vragen of hulp nodig bij reserveren?
  • Afwijkende periode aanvragen?
  • Neem dan contact met ons op!
 
We hebben een fantastisch zeilweekend gehad op Le plus petit! Een fijne boot voor 4 personen die zoals altijd bij Ids en Selma prima in orde is. Relaxte sfeer en goede service vind je bij de familie Hospes. Een aanrader dus!
Dhr. van der Velden