Comfortabele zeiljachten
Perfect verzorgd & Schoon
Geringe diepgang
Geschikt voor Friese meren, IJsselmeer & Waddenzee

Beneteau First huren?

Deze snelle zeilboot huur je voor 2 tot 4 personen. Compact en sportief zeiljacht met onder ander een keuken met ingebouwde koelbox, een sanitaire ruimte en hetelucht verwarming.

De slaaphut is voorzien van nieuwe matrassen. De lichte kajuit met fijne zithoek maakt het aan boord aangenaam vertoeven. Deze boot wordt vooral veel geboekt door 2 personen of stellen.

 

 

 

Exterieur en opties Beneteau First

Het grootzeil (maindrop system) en de Genua (rolreef) zijn, met self-tailing lieren, bedienbaar vanuit de kuip. Sturen gaat door middel van een helmstok. In de kuip bevinden zich de snelheids- en dieptemeter en het kompas.
De kuip biedt veel ruimte en is voorzien van een zwemtrap. De gasfles bevindt zich veilig buiten op het achterdek in een gasbun. Aan boord tevens een marifoon, radarreflector, lifelines en verrekijker. Aangemeerd in een haven sluit je de walstroom aan en beschik over stroom (220 volt).

Interieur Beneteau First 25.7

De kajuit heeft een fijne zithoek welke tevens twee (extra) slaapplaatsen zijn. Het tweepersoonsbed in de slaaphut is voorzien van nieuwe matrassen.
De hetelucht verwarming maakt het aan boord aangenaam warm ook bij minder mooi weer.

Beddengoed zelf mee te nemen. Hoofdkussens zijn aan boord.

De keuken is volledig uitgerust met o.a. voldoende kookpannen, fluitketel, thermoskan en een compleet servies en keuken inventaris voor vier personen. Er is een tweepits kooktoestel en diepe koelbox die na uitschakelen lang de temperatuur vasthoudt.

De sanitaire ruimte beschikt over een toilet (manueel bedienbaar) met wastafel.

Aan boord tevens een radio-cd-speler. De waterkaarten van Friesland, het IJsselmeer, Waddenzee (op aanvraag) en Almanak liggen klaar aan boord.

Goed zeemanschap
Een vaarbewijs is bij de huur van deze zeilboot niet verplicht. Goed zeemanschap en vaarervaring is vereist. Wij verwachten dat je de vaarregels kent en de zeilsport beheerst (aantoonbare ervaring hebt).

Beschikt je over weinig ervaring of met meer zekerheid vertrekken? Reserveer dan een zeilinstructieles van minimaal 2 uur met een CWO erkend instructeur.
Kijk voor meer informatie op onze website op 'vaarlessen' en op 'vaartips'.

Neem bij het inchecken reddingsvesten van ons mee.

Huur deze prachtige Beneteau First 25.7 bij ons in Sneek!

Allrisk verzekerd met een eigen risico van € 1000,- (waarborgsom) per schade.

  • Weekprijs vanaf € 625,-
  • Diepgang 1.40 mtr.
  • Sportief snelzeilend zeiljacht
  • Geschikt voor Friese meren & IJsselmeer
Direct boeken

Specificaties

Aantal personen2 - 4Aantal bedden4Lengte7.9Breedte2.75Diepgang1.4Masthoogte12.5Doorvaarthoogte12.5MotorYanmar 14 PK DieselDieseltank inhoud30Watertank inhoud60

Faciliteiten

Log/DieptemeterMarifoonKompasAnkerWalstroom220 volt stopcontacten (walstroom)Heteluchtverwarming12 V aansluitingRadio/ CD spelerToilet met handbedieningTeak in kuipKoelkastKoudstromend water

Huur nu deze Beneteau First bij Bootverhuur Hospes!

  • Vragen of hulp nodig bij reserveren?
  • Afwijkende periode aanvragen?
  • Neem dan contact met ons op!
 
We hebben als gezin een heerlijk zeilweekend gehad op de Beneteau First 'Tim'. Het was een hele fijne boot om mee te varen en alles rond de huur van de boot was prima verzorgd! De ontvangst door de fam. Hospes was zeer hartelijk en het is te merken dat ze hun werk met veel enthousiasme doen. We komen hier zeker nog eens terug.
Fam. de Boer