Perfect verzorgd & schoon
Compleet ingericht
Geringe diepgang
Geschikt voor Friese meren, IJsselmeer & Waddenzee

Bavaria 33 Exclusive 'Blue Ribbon' huren?

Dit comfortabele familiejacht huur je voor 2 tot 6 personen. Een fantastische zeiler en door haar geringe diepgang zeer geschikt voor de Friese meren en omliggende wateren zoals het IJsselmeer en de Waddenzee. De ruime kuip biedt genoeg plaats en het schip is volledig vanuit de kuip bedienbaar.
Een zeilboot met veel ruimte en comfort, met extra een rits bare cockpittent zodat je ook met minder mooi weer gezellig in de kuip kunt zitten.

Exterieur en opties

Het rolgrootzeil en de Genua (rolfok) zijn, met de self-tailing lieren, bedienbaar vanuit de kuip. Het stuurwiel is voorzien van een kompas, GPS, log- en dieptemeter.
In de kuip een teakhoutentafel. De gasflessen bevinden zich veilig buiten op het achterdek in een gasbun. Aan boord tevens een marifoon, radarreflector, lifelines en verrekijker. Een noodhelmstok en een douche met warm en koud water op het zwemplateau mét zwemtrap.
Aangemeerd in een haven sluit je de walstroom aan zodat het schip beschikt over stroom (220 volt).

Interieur Bavaria 33 Exclusive

De kajuit heeft een stahoogte van 1.85 meter. Een fijne zithoek welke tevens twee slaapplaatsen zijn. De hete lucht verwarming maakt het aan boord aangenaam warm bij minder mooi weer.
De ruime slaaphut in de punt heeft bergkasten en een tweepersoonsbed. De achterhut heeft een extra groot bed en luxe matrassen en is geschikt voor twee volwassenen.

Beddengoed zelf meebrengen. Hoofdkussens zijn aan boord.

De keuken is volledig uitgerust met voldoende kookpannen, fluitketel, thermoskan en een compleet servies en keuken inventaris voor zes personen. Er is een gasoven en een tweepits kooktoestel. Een diepe koelkist die na uitschakelen lang de temperatuur vasthoudt.Het schip beschikt over een boiler voor warmwater.

De sanitaire ruimte beschikt over een toilet (manueel bedienbaar) een wastafel met kastruimte.
Aan boord tevens een radio-cd-speler. De waterkaarten van Friesland, het IJsselmeer, Waddenzee (op aanvraag) en Almanak liggen klaar aan boord.

Goed zeemanschap
Een vaarbewijs is bij de huur van deze zeilboot niet verplicht. Goed zeemanschap en vaarervaring is vereist. Wij verwachten dat je de vaarregels kent en de zeilsport beheerst (aantoonbare ervaring hebt).

Beschikt je over weinig ervaring of met meer zekerheid vertrekken? Reserveer dan een zeilinstructieles van minimaal 2 uur met een CWO erkend instructeur.
Kijk voor meer informatie op onze website op 'vaarlessen' en op 'vaartips'.

Neem bij het inchecken reddingsvesten van ons mee.

Huur deze prachtige Bavaria 33 Exclusive bij ons in Sneek!

Allrisk verzekerd met een eigen risico van € 1000,- (waarborgsom) per schade.

  • Weekprijs vanaf € 895,-
  • Diepgang 1.35 mtr.
  • Sfeervol familiejacht 2-6 pers.
  • Geschikt voor IJsselmeer & Waddenzee
Direct boeken

Specificaties

Aantal personen2-6Aantal bedden6Lengte10.3Breedte3.45Diepgang1.35Masthoogte14.5Doorvaarthoogte15.0MotorVolvo Penta 19 PK DieselDieseltank inhoud80Vuilwatertank inhoud100Watertank inhoud150

Faciliteiten

Log/DieptemeterMarifoonKompasAnkerWalstroom220 volt stopcontacten (walstroom)Heteluchtverwarming12 V aansluitingRadio/ CD spelerBoilerToilet met handbedieningDouche zwemplateauDouche kuip/dekTeak in kuipKoelkastKoudstromend waterWarmstromend waterOven (op gas)

Reserveer de Bavaria 33 exclusive bij Bootverhuur Hospes!

  • Vragen of hulp nodig bij reserveren?
  • Afwijkende periode aanvragen?
  • Neem dan contact met ons op!
 
Heel fijne vakantie. Prettige boot en eigenaren. Lekker gevaren op IJsselmeer.
Dhr. Sarlemijn