Motorboot huren zonder vaarbewijs

Een motorboot huren zal zorgen voor een ultieme belevenis op het water. Vanaf een motorboot wordt het namelijk puur genieten op het water. Bij ons van Hospes in Sneek kun je een motorboot huren zonder vaarbewijs. Dit geldt voor alle motorboten. Als familiebedrijf zijn wij al jaren bekend om onze prachtige vloot motorboten type Langenberg en Linssen Grand Sturdy. Voor de huur van deze schepen vragen wij uiteraard wel naar de ervaring die je hebt met een motorboot.

In deze blog vertellen we je graag meer over een motorboot huren zonder vaarbewijs.

Varen zonder vaarbewijs

De vrijheid die je hebt op het water kun je eigenlijk met niets anders vergelijken. Je ziet de wereld vanaf een andere kant en dit werkt heel inspirerend en rustgevend. Natuurlijk ben je nooit alleen op het water. Het is daarom van groot belang dat je weet wat de vaarregels zijn en deze naleeft. Ook zonder vaarbewijs moet je verantwoord omgaan met de boot, het water en andere waterrecreanten en beroepsvaart. Bereid je vakantie op het water daarom goed voor. Leer hier meer over varen en de belangrijkste vaarregels voor beginners op het water.

Ervaar de luxe aan boord van een motorboot voor twee personen

Onze Cabin Langenberg motorboten ‘Samana’ en ‘Cornelijn’ zijn al jarenlang geliefd bij onze gasten. Deze stoere en comfortabele motorboten van zo’n 8.65 meter lang beschikken over een gezellige kuip met teakhoutenvloer en verstelbare cabriokap, om zo heerlijk te kunnen varen gedurende het hele seizoen. Binnen in de kajuit, met stahoogte, heb je de beschikking tot een compleet ingerichte keuken met koelkast en 3 pits kooktoestel.

Verder uitgerust met koffieapparaat en waterkoker. Een gezellige ronde zit met eettafel, veel kastruimte voor al je spulletjes én een eigen elektrisch toilet met wasbak. In de punt een vast bed (220x210) met lattenbodems en heerlijk dikke matrassen (desgewenst opgemaakt door ons met fijn bed textiel).

Puur genieten met onze motorboot Linssen Grand Sturdy

De Linssen Grand Sturdy modellen zijn te herkennen aan haar sierlijke uitstraling in lichte rompkleuren en stoer kabelaring. De vloot bestaat uit de motorboot modellen ‘Julia’ Linssen 30.0 Sedan, ‘IJsvogel’ en ‘Stern’ Linssen 25.9 Sedan (lage doorvaarthoogte 2.40 meter) en de modellen ‘Victoria’ Linssen 30.0 AC ‘La Meuse’ Linssen 33.9. AC met stuurstand op het bovendek welke heel veel ruimte biedt voor wel 4 personen!

Deze prachtige lijn motorboten heeft aan boord een fijne lederen zithoek en stuurstoelen. Er is optimaal comfort aan boord door de compleet ingerichte keuken met ruime koelkast, veel bergruimte en door de ruime raampartijen veel daglicht aan boord. De heerlijke slaapvertrekken van Linssen bieden naast een fantastisch bed met goede matrassen ook veel bergruimte en toegang tot een toilet ruimte en een separate doucheruimte.

Geniet het gehele vaarseizoen met een motorboot van Hospes

Voor een heerlijke vaarvakantie in Friesland met een boot zonder vaarbewijs kun je terecht bij Bootverhuur Hospes in Sneek, het gehele vaarseizoen het mooiste aanbod in handzame schepen. Schoon, goed onderhouden en te huur bij een familiebedrijf met een historie uit 1932.

Een vaarbewijs is bij de huur van een motorboot bij ons niet verplicht. Goed zeemanschap en vaarervaring is vereist. Wij verwachten van jou dat je de vaarregels kent en je daar op het water ook aan houdt en ervaring hebt met varen met motorboten. Het vaarseizoen start begin april en eindigt medio oktober. Gedurende het hele seizoen kun je een motorboot bij ons huren zonder vaarbewijs.

Heb je wel eerder een zeilboot gehuurd en ga je nu voor het eerst een motorboot huren, maar wil je toch meer zekerheid op het water? Dan kunnen we een vaar les voor je reserveren met een professionele instructeur. Hulp nodig bij het maken van een keuze? Of andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons van Bootverhuur Hospes.