Gastblog | Top 5 watersport tijdschriften van dit moment

Er gaat niets boven een tijdschrift lezen op het dek in het zonnetje. Maar welk tijdschrift is nou leuk om te lezen? Voor watersport- en bootliefhebbers zijn er verschillende tijdschriften met nieuws en tips op het gebied van watersport en boten. Benieuwd wat de leukste watersport tijdschriften van dit moment zijn? Wij hebben speciaal voor jou de vijf leukste op een rijtje gezet.

1. Zeilen

Liefhebber van zeilen? Dan moet je echt een abonnement nemen op het Zeilen Magazine. Dit tijdschrift staat maandelijks vol met de leukste en meest inspirerende avonturen van zeilers over de hele wereld. Het tijdschrift gaat niet alleen over wedstrijdzeilen, maar geeft ook tips voor beginners. Heerlijk magazine om als zeilliefhebber door te lezen.

2. Boten te koop

Dit magazine bestaat sinds 1996 waarin in elke nieuwe uitgave weer een wisselend aanbod van boten verschijnt. Zowel het aanbod van particulieren als bedrijven. Iedere maand vind je in het Botentekoop magazine het nieuwste aanbod nieuwe en gebruikte boten.

3. Varen

Varen is een tijdschrift over watersport dat ontzettend veel informatie en tips te bieden heeft voor alle boot- en watersportliefhebbers. Elke uitgave staat vol met boot reisverhalen, wedstrijdnieuws, boot reviews, beursinformatie en nog veel meer. Een proefabonnement op dit tijdschrift aanvragen? Dat kan via deze link.

4. Nautique

Nautique is een exclusief watersport magazine dat sinds 1996 wordt uitgegeven in Nederland en België. Zes keer per jaar komt er nieuwe uitgave vol met prachtige foto’s, inspirerende verhalen en informatie over boten. Absoluut een aanrader.

5. Motorboot

Motorboot magazine is hét platform voor de gemotoriseerde recreatievaart. Maandelijks verschijnt er een nieuwe uitgave van dit leuke tijdschrift met daarin handige tips, het laatste nieuws over gemotoriseerde recreatievaart en motorboot (onderdelen) tests. Voor iedereen die graag over Nederlandse en/of Belgische wateren vaart is dit tijdschrift een aanrader.