Gastblog | Goedkope treintickets naar Genève vanuit Nederland

“Op zoek naar een treinticket naar Genève?” Boek ook jouw treinticket tegen een zacht prijsje. Dit kun je doen door de verschillende aanbieders zelf te vergelijken. Ontdek ook welke treinmaatschappij jou het goedkoopste treinkaartje te bieden heeft. Het enige wat je hoeft te doen is de aanbieders met elkaar te vergelijken. Je vindt op deze manier zelf de goedkoopste treinreis naar Genève. Je hebt verschillende aanbieders zoals: Voyages SNCF, NS internationaal of Go Euro. Er zijn dus verschillende aanbieders mogelijk. Kijk goed waar jij het goedkoopste treinticket kunt boeken. Wanneer je goed zoekt kun je eenvoudig de goedkoopste treinreis zelf vinden.

Treintickets naar Genève vergelijken

“Ontdek ook wat een goedkoop treinticket jou kost!” Kom er ook achter wat jouw treinreis jou kost. Je kan zoveel geld besparen als je zelf maar wilt. Zeker wanneer je ook bereid bent om op een andere datum te vertrekken. Wanneer je hierin flexibel bent kun je al gauw meer dan honderd euro besparen. Het reizen op sommige datums zijn gewoon heel erg duur. Ontdek ook wat jij moet betalen voor jouw treinreis op de goedkoopste datum. Er kan enorm veel verschil zitten in de datums. Kies als het even kan ook voor de voordeligste datum. Natuurlijk moet je dan wel kunnen! Bekijk hier direct meer informatie over de nationale spoorwegen van Zwitserland.

Op vakantie met de trein naar Zwitserland

“Ga je een dagje weg of ga je in Genève op vakantie?” We wensen je alvast veel plezier toe. Kijk goed rond of je veel geld kunt besparen op je treinreis. Dit geld kun je mooi gebruiken op je reis of gewoon sparen. Het voordeel kan enorm hoog oplopen en is daarom zeker de moeite waard om te vergelijken. Je kunt ook altijd nog kiezen voor een goede aanbieding. Regelmatig vind je aanbiedingen naar Genève inclusief of exclusief overnachting. Kijk rustig eens rond wat de verschillende aanbieders je allemaal te bieden hebben!

Weekend retourtjes in Nederland en internationaal

Voorheen was het altijd mogelijk om een weekendretour aan te schaffen. Dit is een treinkaartje waarmee je in het weekend heen en weer kunt reizen tussen twee plaatsen. Dit reguliere kaartje is echter verdwenen en tegenwoordig zou je 2 losse enkeltjes moeten kopen. Hiermee heb je echter niet het voordeel dat je vroeger wel zou hebben. Er zijn echter nog wel mogelijkheden om op een goedkope manier een weekendretour aan te schaffen. Wanneer je van plan bent om de treinkaartjes te bestellen, google dan op ‘NS International zwitserland’. Je komt vervolgens bij de NS International terecht waar je treinkaartjes kunt gaan bestellen. Ook is het handig om bedrijven die soms “stunten” met treinkaartjes in de gaten te houden. Bijvoorbeeld de Hema of de Kruidvat. Heel veel plezier met het uitzoeken van de treinkaartjes weekendretour actie.

De treinkaartjes & internationale weekendretour acties

  • Hiervoor kun je gebruikmaken voor de vele aanbiedingen van de NS. In de webshop zijn er altijd een hele rits aanbiedingen beschikbaar. Hierbij worden ook vaak treintickets naar een specifieke locatie of stad aangeboden. Deze tickets zijn soms het gehele weekend te gebruiken en kunnen bijvoorbeeld gecombineerd worden met een zeer voordelige hotelkamer. Op deze manier is een weekendje weg natuurlijk wel heel erg goedkoop. Een kans om niet zomaar aan je voorbij te laten gaan.

  • Wanneer je gewenste treinbestemming in Zwitserland niet in de webshop te vinden is, zijn er natuurlijk ook nog andere mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld ook gebruik maken van goedkope dagkaarten die regelmatig door de NS worden aangeboden. Deze zijn vaak verkrijgbaar in diverse winkels of online in de webshop van de NS. Wanneer je 2 van deze voordelige dagkaarten aanschaft kun je zelf een weekendretour creëren. De ideale manier om toch nog voordelig in het weekend met de trein te reizen.

  • Ook in het weekend is het dus erg aantrekkelijk om met de trein te reizen. Dit hoeft ook helemaal niet zo duur te zijn als je op het eerste gezicht zou denken. Het is alleen belangrijk om de verschillende mogelijkheden eerst goed naast elkaar te leggen. In bijna alle gevallen is er namelijk een zeer voordelige oplossing beschikbaar. Een unieke kans op een heerlijk voordelig weekendje weg.