Gastblog | Catering in Lelystad op het water? Dat kan!

Bootje varen op het IJsselmeer

Er zijn verschillende partijen in Lelystad waar je een boot kunt huren. Vaak ook voor een goede prijs heb je al een grote zeilboor voor één dag varen. Dan moet je natuurlijk wel kunnen zeilen, want dat is nog niet zo eenvoudig. Weet je het verschil tussen bakboord en stuurboord? Nee, dan kan je ook een motorboot huren in Lelystad en zo het IJsselmeer op varen.

Catering regelen

Na het regelen van een boot, een zeilboot of motorboot, is het tijd voor de catering in Lelystad. Ja, dan is het vaak lastig, er zijn wel 10 verschillende partijen die in Lelystad catering verzorgen. Deze partijen zitten niet alleen in Lelystad zelf, maar ook buiten Lelystad. Neem bijvoorbeeld JB’s Catering in Emmeloord, dit bedrijf heeft een zeer betrouwbare cateringservice die altijd lekker smaakt.

Soorten catering

Nu je de juiste partij hebt gevonden, kun je kiezen uit veel verschillende soorten catering. Je kunt kiezen voor Barbecue, of juist voor de hapjes, zoals tapas. Het juiste soort catering, hangt ook veel af je gezelschap. Ben je met vrienden, dan kun je het beste kiezen voor barbecue. Ben je met groep vrijgezelle dames, dan is tapas altijd een goed idee. Zowel tapas als barbecue is volledig te verzorgen door JB’s Catering. Zij regelen alles in complete pakketten, wat zo de boot mee op kan, heb je een grote boot, dan kan je op de boot op het water dit lekker op eten. Heb je een kleinere boot op het water? Dan kun je beter aanleggen en daar het op eten.

Makkelijke catering op het water

Uiteindelijk is het heel eenvoudig om catering in Lelystad te verzorgen op het water, dus wacht niet langer en bel met jbcatering.nl en bestel vandaag nog jouw tapas of barbecue.