Voordelen motorboot huren

Wie denkt aan een boot huren denkt aan varen. Varen kan met een motorboot of sloep, zeilboot of roeiboot. Op het water zijn is een geweldige manier om rust te ervaren. Er zijn meerdere voordelen van een motorboot huren naast de rust en de pracht van het water. Naast rust is varen ook nog eens perfect voor vakantie vieren. Je kunt steeds naar andere locaties varen en genieten van de natuur en omgeving.
 
De voordelen van een motorboot huren hebben we in deze blogs gezet. Daarnaast vertellen we ook graag over de mogelijkheden van een motorboot huren.

Wat zijn de voordelen van motorboot huren?

Hieronder hebben we 6 voordelen voor je op een rijtje gezet wat betreft het huren van een motorboot. Ontdek alle voordelen hieronder.

1. Altijd je huis mee
Je hebt je varende huis(je) altijd bij je. Via het water ontdek je een gebied op een geheel nieuwe manier. Je benadert je omgeving namelijk totaal anders dan met de auto of fiets.

2. Vrijheid
Je bent altijd vrij om te gaan waar je wilt. Bevalt een omgeving? Dan kun je gerust nog een paar dagen blijven. Vaar je liever door? Je bent eigen baas!

3. Kom tot rust
Je komt volledig tot rust, het zachte gebrom van de motor, het kabbelende water, geen haast geen tijd en vaar je ergens langs waar je kunt aanmeren om te overnachten? Ga je gerust je gang. Zeg nou zelf een ontspannenere manier van vakantie houden bestaat toch niet? 

4. Het is niet moeilijk
Motorboot varen is niet moeilijk. Natuurlijk moet je wel gevoel hebben voor de elementen; water en wind én zin hebben een door motor aangedreven vaartuig te besturen. Maar als je dat in de vingers hebt is het een fluitje van een cent. En onderweg zijn er veel mensen die graag een lijntje van je aannemen als het druk is in een haven.

5. Volledig uitgerust
Een motorboot is volledig uitgerust. Dat wil zeggen dat je je opgemaakte bed, gezellige salon en/of zit-kuip, compleet ingerichte keuken en je eigen toilet (en soms ook douche) mee hebt terwijl je mooie plaatsen bezoekt of helemaal tot rust komt in een prachtig natuurgebied.

6. Laag verbruik
Perfecte vaareigenschappen en laag in verbruik. De motorboten zijn weliswaar met kleine dieselmotoren uitgevoerd, maar ze zijn super zuinig. Je gebruikt 1 tot 3 liter per uur. Je vaart per dag gemiddeld zo’n 3 tot 6 uur. Als je aan het einde van de vakantie gaat tanken valt het reuze mee. De goed onderhouden schepen varen heel ontspannen.

Ik wil een motorboot huren!

Enthousiast geworden en nu zelf een motorboot huren in Friesland? Dat is mogelijk bij ons van Bootverhuur Hospes in Sneek. Wij verhuren 7 verschillende motorboten geschikt vanaf 2 tot maximaal 4 personen (eventueel uit te breiden met kleine kinderen tot 6). We hebben verschillende motorboten waar je uit kunt kiezen. Die lichten we hieronder graag uitgebreider uit.

Luxe motorboot voor 2 personen
De Linssen Grand Sturdy modellen 25.9 en 30.0 Sedan zijn het neusje van de zalm wat betreft de huur van een motorboot. Prachtige comfortabele indeling, heerlijke bedden en perfecte vaareigenschappen.

Cabin Langenberg motorboot
De sfeervolle modellen Langenberg Cabin motorboot hebben een gezellige teakhouten kuip met (afritsbare) cabriotent. Het stoere karakter van de boot samen met de complete uitrusting is voor velen de perfecte combinatie voor het huren van een motorboot. Deze schepen zijn perfect geschikt voor 2 volwassenen.

Linssen motorboot AC modellen
Puur genieten van al het moois vanaf het water. Met deze modellen vaar je op het achterdek en biedt de boot je zeer veel prive ruimte met ruime salon en 2 slaapvertrekken met eigen sanitair.

Genoeg gelezen over alle voordelen van motorboot huren? Ga dan door naar onze motorboten vloot door op onderstaande knop te klikken en kies je favoriete schip uit voor een onvergetelijke vaarvakantie! Toch liever een zeilboot huren? Dat is ook mogelijk bij Bootverhuur Hospes.